Tilmelding

Tilmelding

Se lejr- og madpriser ved at klikke på de 2 felter herunder.

Telt- og overnatning

Al overnatning på årets sommerlejr foregår i telte, campingvogne ol., da der ikke er en skole koblet til Ry Hallerne. Vi har dog flere muligheder for dig og din klub i forhold til jeres overnatningsmuligheder. Medbragte telte og campingvogne I nedenstående tilmeldingsformular skal i oplyse os om hvor mange telte af forskellige typer, campingvogne og klub-/fællestelt i medbringer til lejren. El-tilslutning til klub-/fællestelt skal også anføres. Campingvogn koster 500 Dkk.
Telte kan først opstilles fra kl. 16:00, fredag 5. juli.
Lej jeres eget klub-/fællestelt, borde, stole Har i behov for at leje og få opsat et klub-/fællestelt på lejren, så kontakt vores teltleverandør Stautrup Fest Udlejning, som er vores leverandør til teltområder. Kontakt dem her: Web: www.sfudlejning.dk Email: info@stautrup-fest-udlejning.dk Telefon: (+45) 86280112 Birkhede Camping: Vil du eller din familie bo tæt på lejren, men ikke lige op af alle andre, så kan vi anbefale Birkhede Camping, som både har plads til campingvogne, telte men også udlejer hytter, værelser, campingvogne mv. Kontakt dem her Web: www.birkhede.dk Email: info@birkhede.dk Telefon: (+45) 86891355.

Tilmelding

Tilmeldingen er åben!
Du kan nu tilmelde dig årets Taekwondo Sommerlejr. 
Læs mere herom i teksten herunder. 

I kan tilmelde jer på 2 måder. Den ene metode er ved at de klubber der anvender MentoClub som i Admin modulet har adgang til et menupunkt der hedder DTaF. Herunder finder man et link til Events og nede i listen findes tilmeldingen til årets Taekwondo Sommerlejr i Ry. 
Klik på billedet herunder for at se. 

Mentoclub tilmelding

Metode 2 for at tilmelde jer årets Taekwondo Sommerlejr er beregnet på de klubber som ikke anvender Mentoclub systemet eller hvis man er enkelt personer eller familier.
Benyt venligst linket til Excel arket og udfyld alle informationer. Løber man tør for plads hentes et nyt Excel ark. Der er plads til 30 personer i Excel arket. 
Klik for at se billedet herunder. 

Hvis Excel filen herunder ikke downloades direkte, så “højreklik” på filen og Gem Som..

Download Excel arket

Betaling

NB!

Der er åbent for tilmelding til den 23. juni 2024. Herefter er prisen +100 kr.
Absolut sidste mulighed for bestilling af mad er 30. maj 2024 !